Friday, July 17

minggu kecergasan

alhamdulillah.. kembali bersiaran seperti biasa.. hahaha..

erm, pas balik skolah nih.. arini jumaat, balik awal, so dapatlah meluangkan masa, berpoya-poya menjenguk blog kesayangan nih..

sok kena gi sekolah.. de latihan dalam perkhidmatan ( LADAP ).. next saturday pon, kna gi skola gak.. uish, sapa kata weken leh relax??? huhu...

erk, pe topik arini ek.. erm, kat skola cam biasa.. de cite pon tak bape nak besh.. hangin sket2 jer ada la.. huhu.. sume berkaitan dengan LADAP la.. nak wat cne, memang takleh nak lari dari.. tiba2 terlantik jadi penolong SU.. huwaaaaaaaaaaa...!!

erm, awal pagi tadi baru dapat gambar2 daripada photographer skola.. gambar masa pelancaran minggu kecergasan last 2 week.. banyak gak gambar yang dia capture..
berkaitan dengan Minggu Kecergasan tu, semua guru terlibat sebab ni termasuk dalam salah satu aktiviti LADAP.. macam2 aktiviti di jalankan.. de senamrobik, larian, pameran.. dan yang paling besh senamrobik la.. de poco-poco siap dengan chicken dance lagi.. hahaha.. saya dok kat depan je.. maklumla.. jadi mc.. tengok dorang.. macam2 aksi de.. kelako..!!

saat mensidaikan gambar2...



daftar nama, sila amik nombor....!!!
berdiri tegak tuk nyanyikan negaraku.. barisan depan, antara VIP yang datang..
org len dok sibuk senamrobik, dia dok berdating bawah kemah lak.. haha..
penuh aksi mereka bersenamrobik...
x sabau nak berlari..
trek sejauh 4 km.. haa, sila fokus kepada tuan empunya blog...!!
aiseh.. tuan punya blog yang tak sabau nak lari tadi dah samapi garisan penamat la.. dapat no 4 tuuuuuuu.. hahaha..

@kakros02
tamat sudah siaran kita pada kali ini.. sehingga berjumpa kembali pada siaran yang akan datang..

1 comment:

OmBak said...

ermmm...sedap2 die duk depan tak kena nari..gelak je kat orang ek..huhuhuhu...satu lagi..nak lari..air satu sorang tu kat tangan..hahahahha