Wednesday, July 8

rindunya...

terasa cam sebulan sekali lak update blog nih.. iskh.. tak patut tul rsanya..
sebenarnya macam2 yang nak di'story'kan.. tapi tatau nak stat part mana dulu... huhu..
la nih dah pun masuk bulan julai.. so, maknanya 7 bulan dah la dalam taun 2009 nih.. haa.. tul la.. dah 7 bulan... cepat tul masa berlalu kan...

saya pon makin lama makin sihat dan kuat.. iyer.. makin sihat.. segala nutrien yang diserap melalui pemakanan telah berjaya dipamerkan untuk tatapan semua orang.. yaaaa... sume tu leh dilihat pada pipi yang mula menunjukkan peningkatkan yang agak ketara.. hihik..

sepanjang 8 bulan bergelar lao shi nih, macam2 hal berlaku.. macam2 saya rsa.. macam2 pengalaman baru yg saya dapat.. students, kengkawan, ckgu2 otai.. pendek kata, macam2 story adalah...!!

last month, ex-hosmate masa praktikal kt smk tasek damai dah selamat jadik tunangan orang.. huh, jodoh korang pon cepat... alahai, jelesnye la...!! dengar citer, dorang nak kawen hujung taun ni gak.. dengar citernye la.. erm, apa pon, lnda doakan korang kekal hendaknya.. aminnnnnnnnnnnnnn....

dah tersasul citer bab kawen nih, last week, pakcik saya pon kawen.. majlis wat kt kampong sebelah mak kt chemor.. erm, sebelum ni saya de citer pasal anis qaisara.. igt lagi x sapa? klo x igt, rerajinkan diri me'recall' balik kt entry2 sebelom ni yer.. huhu.. so, pada hari yg sama gak di adakan majlis cukoq jamboi anis.. tomey tui dia pagi tuh.. saya dapat tgk gambaq je sebab masa majlis tu blangsung, saya kt skolah.. de majlis yang kna incharge..

sekitar majlis cukoq jamboi anis...

maksu pkai baju kurung kale oren..
paklang, pakngah, ayah & opahsempat gak berposing...lihatlah kalian....
saya makin sihat................!!!

mungkin bersambung.................................

4 comments:

Izzi said...

btol la lnda..pipi ko makin tembam..hahaha..nape mkn bnyk ni?ade mslh ke?ke ko tgh hepi?..cube stori skit..hehe

rianafatiha said...

hahaha.. lnda xde problem.. nk kta hepi memanjang tu xde la gak.. tapi, nk wat cne.. dah trade mark kt pipi..

Anonymous said...

kalau kate ada problem tuh..leh pokk atas dahi sbb tgk hapi memanjang je..tak hapi camne..gi wat keje situ..keje sini..hahaha..sihat takpe..jgn sakit dah ar...tapi heran gak..die tu mudah dapat penyakit..tapi pipi tembam n semakin tembam...huhuhuhuhu

OmBak said...

kalau kate ada problem tuh..leh pokk atas dahi sbb tgk hapi memanjang je..tak hapi camne..gi wat keje situ..keje sini..hahaha..sihat takpe..jgn sakit dah ar...tapi heran gak..die tu mudah dapat penyakit..tapi pipi tembam n semakin tembam...huhuhuhuhu