Sunday, March 22

anis qaisara

dari kecik smpai la ke besau.. hubungan saya dengan family sebelah mak memang ok.. tapi, klo dengan sebelah ayah, memang x bape nak masuk.. huhu.. no wonder la klo de majlis pe2 yang melibatkan family sebelah ayah, kami adik beradik rasa cam nak xnak aje ikut.. tapi, klo ayah dah kuakan order suh SEMUA ikut, semua terpaksa ikut.. HAHAHA.. sampai camtu skali tau..

erm, tuk entry kali nih saya nak story pasal sepupu2 saya yang kecik2.. tahap kanak2 ribena..
ops, lupa nk gtau.. sepupu saya kian bertambah..!! alhamdulillah, last week maksu dah selamat melahirkan baby baru.. so, skg askar maksu berjumlah DUA.. sepasang dah.. tahniah yer tuk paksu & maksu.. baby girl baru nih nma dia anis qaisara.. abg dia lak, mohd firas akief.. dat day msa gi melawat maksu kt umah mak mertua dia, akief xde.. dok kt umah atok dgn opah kami kt chemor.. maksu kta akief merajuk.. dia cam tak xcited pon time baby dah selamat lahir, dia jeling-jeling aje kat mama dgn anis.. siap ajak abah dia main kat luar lagi.. huhu.. padan muka akief.. maybe dia rsa dah x leh nak manje2 macam dlu lagi kot.. hahaha.. amik kau.. dlu bukan main lagi.. manja nak mampos... abg ensem yang dah pandai bawak diri tu lebih suke dok kt kampung chemor.. kakak2 sepupu dia suke dok melayan.. asyik main aje.. ops, dah nma pon budak2 memang la suke main.. ye tak.. hohoho...

erm, cam selalu.. mari kita mulakan aktiviti men-sidai, men-tayang dan men-tengok gambar-gambar....

kenalkan.. inila anis.. tengah wat aksi meng-nganga-kan mulutnye.. hihik..

ni pulak aksi abg ensem bersama mama dgn abahnye.. "mama, belon akief mana???"

dari kiri, gadis berbaju kotak-kotak... versi retro.. tula mek eisha.. adik bongsu saya.. sebelahnye fariza, fatin, nurin dan si kenit yang menutup muke dengan angpau.. wawa..

ni pulak gambar cucu2 bersama atok.. hihik.. bersantai kat bawah pondok yang atok wat.. muazzam, amir dgn nurin..


ops.. yang ni pulak sapa eyh.. haaa...!! sapa nak cuba teka..???

1 comment:

Ombak said...

yang bawah tu..takde lain ar..mesti si cekgu punye..hihihihihk..gigi depan takde..hihihik..:P