Sunday, January 25

award cik clara

alhamdulillah.. walaupon sejak akhir2 ni saya agak ke-busy-an, tapi de gak la yg sudi membagi award.. tanQ tuk cik clara yer.. hihik.. really appreciate it.. siap asi 2 award sekaligus.. wah2.. beshnye.. ni yg makin cayang nih.. tanQ again yek.. len kali leh la kasik lagi..

ni adalah award yg pertama pemberian beliau.. sekali cam kena TAG pulak dah.. adoi...!!!!

1. Copy badge '2008 Cute's Blogger Award' untuk diltetakkan di blog anda.


2. Link atau ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

Thankz kat miss clara sebab bagi award nie.. cik clara ni sorang yg manis, comel dan sungguh baik hati..

3. Setiap blogger hendaklah menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih pemenang seterusnya.

  • Nama betoi dlm ic - ROZLINDA BT. RAHIM.
  • My nickname - RIANAFATIHA.
  • Nickname baru diberi oleh budak2 kelas 4A4.. leng lui lao shi ( tah pape budak2 nih, nak bodek pon agak2 la... )
  • Berumur 24 tahun. ( tapi sekali pandang mmg cam kanak2 ribena, dua kali pandang cam ratu cantek.. HAHA.. dah stat perahsaan minah nih.. )
  • hobi - dlu suke online, tapi skg kena tukar sket la.. suke semak buku.. HAHA.. cam rajin giler lah...!!
  • anak no 2 dari 6 adek bradek.. ade 2 adek bradek pompuan. suke ber-fighting sesama sndri..
  • suke ber-shopping.
  • dan macam2 lagi fakta2 menarik.. tu keterangan lanjut, sila berhubungan dengan pemilik blog.. HAHAHA..


4. Anda perlu memilih 10 penerima award seterusnya dan menyertakan nama mereka di blog anda.

psssss.... saya takmo pilih 10 leh tak?? erm, oke, boleh2.. saya menjawab dengan sndrinya.. hahaha.. kepada followerku yang kusayangi sekalian, ambekla award berupa tag ini... silakan silakan... jgn malu malu, jgn segan segan yer..


5. Jangan lupa untuk meninggalkan pesanan di blog pemenang award ini.

*********************************************

oke, NEXT......... jeng jeng jeng..... award yang kedua dari miss clara....!!

huh, naseb bukan berupa tag.. hihik..

erm, what's ME without YOU????

ops, luper lak.. award ni saya tujukan tuk semua kengkawan gak.. tak kira la sesaper pun..


4 comments:

Ombak said...

soh orang letk 10..die letak 8 je..huhuhuhu

aslina said...

leng lui lao shi

sangat bodek hokee...
sila bagi markah lebih kat dorang kerana telah memanggil anda "cikgu cantik"

ekeke~~!!

rianafatiha said...

ombak ~ aiseh, kire oke wat saya kasi 8.. klo saya letak 1 aje cne? awk jugak yg x besh nk baca.. hihik.. tul x? gurau je.. jgn marah yer...

as ~ weh, budak2 nih mmg kuat bodek tul.. suke suki aje dorg tau.. klo dlu masuk class good morning teacher.. la nih tukaq pesyen dah.. morning leng lui lao shi..

Ombak said...

tak marah pun..sbb memang enar..hihihihik..guna ayat skema..