Saturday, November 8

♥ tema henset ♥

salam seceria pelangi tuk teman2 sume... hye....!! arini kite nk cite pasal tema phone lak.. erm, ni sume pasal pagi tadi la... dok belek2 enset, tekan situ, tekan sini... ERK?? enset barukah? hihik, xde la... still guna yang lma gak.. NOKIA 6120 classic... cuma, tetiba rsa nk tukar themes enset nih.. myb sebab lma asyik guna tema yg sama aje kot... huhu...

erm, tuk pngetahuan teman2, ni la salah satu habit yang masih lagi masih subur di sanubari... hihik... habit kategori dak2 skola aje.. huhu... sabau aje la... ahhh, biarkan saje... saya bukannye kacau orang lain pon... sekadar nak berkongsi, ni antara tema2 phone yang saya penah gunakan...



de yang berminat ke? erm, 4 those yang rsa2 nk tukar2 themes handphone tu leh klik aje kt website OWNSKIN dan ZEDGE..

mudah aje... pilih aje mana2 tema ikut jenis enset anda... download kemudian transfer masuk dlm enset, install... selamat mencantikkan enset anda...!!

5 comments:

Ombak Tak Tahu said...

sedih tul rase usus, jantung dan ulu hati bile tengok orang leh pakai yang lawa2..kite hanye mampu tel n taip mesej je...huhuhuhuhuhu...

Ombak said...

sedih tul rase usus, jantung dan ulu hati bile tengok orang leh pakai yang lawa2..kite hanye mampu tel n taip mesej je...huhuhuhuhuhu...

rianafatiha said...

alahai.. jgn la sedey.. myb klo de rezeki pas ni, enset awk lgi canggih kot.. mna nk tau..

Ecah said...

hihihi.. yg first tu ecah tgh pakai.. comelkann?? cam bebudak je taste kite.. hahaha!!~

rianafatiha said...

tul tu ecah.. comelkan.. hihik.. taste cam bebudak xpe, jgn jadi bebudak sudah.. hahaha..