Wednesday, November 19

♥ survey lak dah ♥

malam ni telah diadakan sesi soalan jawab dari hati ke hati.. wah2.. cam pe je entry arini ek.. hihik.. neber mind la.. asal saya bahagia sudah.. dapat dis survey from 1 of my fren... CIK kak.. smoga anda bergembira stelah saya meluangkan masa menjawab survey ini yer.. harap berpuas hati hendaknye..

1.Why do u love ur blog?
-uiks, of cos la sayang beb.. tentunya sebab ia adalah blog saya, BUKAN blog anda.. bukan ye..

2. Whose picture is it that you keep in your wallet?
- myself ( ic, driving license ), mak dgn ayah..

3. What time do you go to bed last night?
- 10 malam.. tgh wat koje pastu tertido.. malangnye terjaga balik sebab de orghang kaco.. huh.. sapo tah la..


4. What was the last thing you did?
- main2 dgn adobe lagi.. pengetua suh design cover buku yang de identiti skolah.. manyak pening kepalo den wooooo.... dia nak dalam dis week gak... ayaaark...!!!!

5. Who's the one you always meet the most?
- jumpa bosss....!! asal jmpa aje sure ade keje.. klo x jmpa, dia yang datang jumpa... alahai.....!!

6. What's on your mind just now?
- bantal bucukkkkkk........!!!

7. What did you do last night?
-macam2 ada.....

8. With whom do you wanna have fun?
- of cos la dengan my famly n frens.. lagi, dgn si DIA la.. hihik..

9. When u want 2 get married?
- soalan besh nih.. bile ek.. awak, tolon saye jawabkan leh tak??? muahahahaha.....!!

10. What do you hate the most for now?
-bantal... asyik panggil soh pelok aje... huhu....

11. What was the last thing you bought?
- topup.. muahahahaaha..

12. Miss someone?
- yup, i do! uik, orang windu la...

13. Are you satisfied with your life right now?
- alhmdulillah, bsyukur je cuz my life now is better than b4. huhu

14. What do you usually eat for breakfast?
- tak suke makan pagi2.. nanti sakit perot... perot ni manje nooo...!! kasi makan pon salah, x kasi lagi la dia wat pasai... huhu..

15. What do you want to do afterwards?
- tido la..........!!

huh, nasib baik hanya 15 soalan yang di beri.. mata pun makin lama sudah makin kuyu.. bantal pula tak henti-henti memanggil dan memujuk rayu.. perghhh...!! memang sudah kena tidur.. Sudah menguap secara besar-besaran.. memang BESAR.. Oksigen dalam kepala sangat-sangatlah tidak mencukupi.. Kalau diteruskan juga, nanti takut menyebabkan masalah pernafasan pulak.. Sebab itulah kena pergi tidur sekarang..
T.I.D.O.....!!!

No comments: