Saturday, November 15

♥ hutang TAG tuk YUS ♥

klo di'bahasamelayu'kan my workstation.. maka, bunyi yang agak janggal akan kedengaran.. stesyen kerja saya.. erm, macam stesyen bas kan? tak pun stesyen keretapi? hihik.. cam klako aje bunyinye.. huhu.. ahh, pe yang kamu mengarutkan ini wahai cik adik...
oke la.. disebabkan diri ini telah di'TAG' oleh cik yus... hah.. dan sekarang silakan cik yus menikmati hasilnye.. dengan ini, hutangku telah selesai dilunaskan... muahahahaha...

Arahan:
Snap work station and then taruk link blog anda kat bawah gambar work station anda
iaitu bersebelahan dengan link-link blog yang ada
tengok contoh yang saya dah buat nih
begitulah seterusnya sampai bila-bila, ok
sekiranya tag ini berkembang... pasti akan ada banyak link-link di bawahnya
kalau tak... terencat la dia... ha ha ha...lastly...
tolong pass tag ini pada tujuh (7) blogger lain...

erm, kengkawan sume.. ni la tempat saya bersantai dan membuang masa selain mendapatkan informasi-informasi terkini dengan melayari internet.. wah2, ayat mantap ikhlas dariku.. huhu..
tengokla laptop kesayangan berada di atas meja kecik kat sebelah katil.. bile lenguh duduk, saya akan meniarap di atas katil.. bile bosan meniarap, saya akan menggayakan kuak lentang dan seterusnya beberapa aksi lain yang boleh mengurangkan tahap kebosanan..
masa online, NCIK SMILEY akan menemani saya.. tengok tu, dah comot pon.. huhu..
@liyaNNuar / sedetik hati / ada sesuatu di sebalik cerita / zara / ezo / Lepidop Tera / bataraguru / diari pelangi / erm... sapa la pulak pas ni..
jeng... jeng.. jeng...
At-10-tion to :
selamat menguruskan tag ini... muahahaha...

2 comments:

Ombak said...

bulat muke si kuning tu mcm tuan die gak..hehehehehehe

rianafatiha said...

uish.. mmg tul la.. melambangkan tuan dia pon..